Mitraaya yogacoach

OVER MITR​AAYA

Voor Mitraaya is yoga een levenskunst! Een eindeloze bron van levensvreugde en een manier van leven, wat haar heeft geholpen in de meest uiteenlopende situaties in haar leven. Ze volgt een eenvoudige, vegetarische levenswijze en de principes van Yama en Niyama (leefregels volgens de Yoga Sutras van Patanjali) zijn hierbij een belangrijke leidraad.

Hatha Yoga helpt haar gezond te blijven. Het schenkt haar innerlijke kracht en geeft haar de mogelijkheid om te leven in liefde, vreugde en dankbaarheid.

In 1989 maakte zij kennis met yoga en dat resulteerde in vele opleidingen, cursussen, masterclasses, bijscholingen en retraïtes gevolgd bij diverse yogaleraren van verschillende yogatradities in binnen- en buitenland.

Mitraaya is hatha yoga-, dru yoga-, zwangerschapsyoga-, kinderyoga- en meditatiedocent. Zij heeft zich gespecialiseerd in klassieke hatha yoga.

In april 2013 heeft zij haar initiätie in de klassieke yoga ontvangen van haar spiritueel leraar Ajãtã Stam. Dit was een belangrijke stap waarbij zij de belofte heeft gedaan om haar leven volledig te wijden aan yoga.

Bij deze inwijding hoort het ontvangen van een spirituele naam. Een spirituele naam is een trilling en een 'tool' die je helpt om je energie te verhogen door de kracht van NADH (innerlijke geluidstroom) en door de Goddelijke betekenis ervan. 

Mitraaya betekent 'vriend van het universum, vriend van iedereen'.