Mitraaya yogacoach

Yogimama

Yoga geeft ons een uitgebreid aanbod van inspiratie en praktische yoga-instrumenten voor een bewuste zwangerschap. Yoga geeft een vrouw de tools om voor zichzelf te zorgen en voor te bereiden op het moederschap door het hebben van een dagelijkse praktijk van meditatie, yoga, zingen en gebed. Om van zichzelf te houden in een rustige omgeving.

De geboorte een ander mens van je eigen lichaam is niet in woorden uit te drukken. Tijd en ruimte bestaan niet. Een geboorte overstijgt de realiteit van de aardse metingen en ervaringen. Het is een glimp van de Oneindigheid. Dat is niet alleen hier en nu, maar bevat ook het verleden en de toekomst.

Een rustige voorbereiding op een bewuste geboorte is het beste cadeau om uw kind te geven. Uw inspanning om wakker en bewust te zijn tijdens de bevalling wordt het podium voor uw kind om wakker en bewust zijn. Stel je in op een gevoelige, bewuste geboorte; bereid jezelf en je omgeving voor, geef het beste wat je in je hebt en je ontvangt het vertrouwen van het universum.